Lajmet e fundit

  • 10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
    22 Korrik 2014 - e Martë 2:32

    Ish qeveria s’ka mandat të marrë vendime për TC Kosova e Re

    Komiteti drejtues i projektit të TC “Kosova e Re” njoftoi sot se, me kërkesë të investitorëve, do ta shtyjnë afatin e dorëzimit të ofertave në…

    Lexo me shume

Lajmet

10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
16 Korrik 2014 - e Mërkurë 7:42

Reagim rreth Departamentit të Matematikës

Lëvizja VETËVENDOSJE! shpreh shqetësimin e vet për mosshpalljen e konkursit për pranimin e studentëve të rinj në Drejtimin e Matematikës, Departamenti i Matematikës në Fakultetin…

10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
12 Korrik 2014 - e Shtunë 4:41

Sqarim për opinionin

Gjatë ditës së sotme, në media po qarkullojnë dy draft-marrëveshje për koalicion në mes Bllokut Opozitar LDK-AAK-Nisma dhe Lëvizjes VETËVENDOSJE! Drafti i parë është propozimi…

Aksione